Over mij


bauke_borsboomMijn naam is Bauke Borsboom (1975) samen met mijn man en dochter woon ik in het centrum van Woerden. Na diverse commerciële banen heb ik na de geboorte van mijn dochter (2008) besloten  dat het hoog tijd werd om mijn hart te gaan volgen. Jaren was ik in banen blijven hangen waar ik mij niet thuis voelde. Het kriebelde al zo lang om iets voor mijzelf te starten, maar het kwam er nooit van. Ik voelde wel dat er een ondernemer in mijn zat, maar wist niet goed waar ik beginnen moest en waar mijn talenten lagen. Ik durfde niet. Tot de dag kwam dat ik mijn eerste stap heb gezet. Dit was de start van een studie tot kindercoach. Na de eerste studie volgde er nog diversen andere opleidingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden nog meer te verbreden. Ik ontdekte mijn talent! Het ondersteunen van kinderen en ouders als Kindercoach. In 2014 was het dan zover een lang gekoesterde droom ging in vervulling. Ik startte mijn eigen onderneming.

Vlindertijd werd geboren. Mijn gedachten achter de naam Vlindertijd is: De hele dag draait alles om tijd. Het is tijd om op te staan, etenstijd, schooltijd, theetijd, bedtijd en ga zo maar door. Nu is er ook Vlindertijd. Tijd voor jezelf om je te ontpoppen als een ‘mooie vlinder’, mooi mens.

Mijn passie is om kinderen en hun ouders te begeleiden op weg naar hun doel. Mijn enthousiasme en intuïtie zijn onder andere de kwaliteiten die ik hierbij inzet. Mijn enthousiasme zorgt voor de nodige uitdaging om in beweging te komen. Mijn intuïtie zorgt er voor dat ik de mensen goed aanvoel. Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak wat er voor zorgt dat ze in beweging komen en stappen durven te zetten.

Naast het coachen van kinderen en ouders heb ik nog een passie, fotografie. In combinatie met coaching is de fotografie een erg mooie waardevolle aanvulling. Voor de kinderen die een coachtraject bij mij volgen plannen we voor de laatste coachsessie een professionele fotoshoot. Tijdens deze coachsessie staat het kind, dus ook letterlijk in de spotlights. We maken samen een echt ‘Dit ben ik’ foto. Een kind ontvangt van mij een prachtige afdruk van zijn/haar mooiste foto als afscheidscadeau. Een foto als herinnering aan zijn/haar coachingstraject en al het waardevols wat je hebt geleerd bij Vlindertijd. Dit neem je mee voor de rest van je leven.

Bij Vlindertijd sta jij in de spotlights! Dromen durven doen dat is jouw focus.

Copyright © Vlindertijd Kindercoaching & Fotografie | Site door Sign-mention